2014年10月14日

Gooey Butter Cake


4 large eggs
1 stick butter
1 box yellow cake mix
8 oz cream cheese, room temperature
2 c or 1 box powdered sugar


Preheat oven to 350F.

Mix together dry cake mix, butter, and 2 eggs and press into a greased 9" x 13" cake pan, pushing the sides up slightly to hold the filling.

For filling: Mix cream cheese, remaining 2 eggs, and powdered sugar, till smooth.

Pour filling into crust and bake for 35 minutes.

Let cool. Serve at room temperature. Store in refrigerator.
posted by alice at 23:43| Comment(0) | デザート | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする
この記事へのコメント
コメントを書く
お名前:

メールアドレス:

ホームページアドレス:

コメント:

※ブログオーナーが承認したコメントのみ表示されます。
こちらからランキング投票お願いね m^^m
にほんブログ村 スイーツブログ 手作りお菓子(個人)へ

こちらに投票もお忘れなく!
にほんブログ村 料理ブログへ