2013年03月21日

Spicy Pork ブルゴギ

crispy_chic.jpg


RECIPE INGREDIENTS
1 lb thinly sliced pork (lean & boneless preferred)
3 tbsp soy sauce
2 tbsp crushed garlic
½ tbsp crushed ginger root
2 tbsp brown sugar
2 tbsp gochujang (red chili pepper paste)
1 tsp red pepper flakes
2 tbsp rice wine (sake)
2 tbsp sesame oil
1 onion

COOKING DIRECTIONS
Combine all the ingredients except pork to make its base marinating sauce. Stir in a large mixing bowl.
Add the pork and marinate for 30-60 minutes.
Grill or pan-fry and serve with steamed rice.

cc:http://www.trifood.com/daejibulgogi.asp
posted by alice at 11:29| Comment(0) | 豚肉 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする
この記事へのコメント
コメントを書く
お名前:

メールアドレス:

ホームページアドレス:

コメント:

※ブログオーナーが承認したコメントのみ表示されます。
こちらからランキング投票お願いね m^^m
にほんブログ村 スイーツブログ 手作りお菓子(個人)へ

こちらに投票もお忘れなく!
にほんブログ村 料理ブログへ