2012年07月30日

Risotto (リゾット)


3/4 cup chicken broth
2 Tbsp Olive Oil
1/2 onion, diced
2 cloves garlic, diced
1 cup Arborio rice
1/2 cup white wine
2 Tbsp butter
1/4 cup grated Parmesan cheese
Herbs and/or meat (optional)
Heat the broth.

Heat olive oil, and cook the onion and garlic.
Add in rice. Stir and lightly toast for 3 min.
Add the wine and cook till the rice absorbs the liquid.
Add a ladle full of broth and stir.
Keep adding ladle full at a time, and continue till the rice stoops absorbing the liquid.

Add herbs and meats.

Keep cooking and stirring; add more broth if starts to dry.

Remove from heat and add butter and parmesan cheese.
【関連する記事】
posted by alice at 02:18| Comment(0) | ご飯系 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする
この記事へのコメント
コメントを書く
お名前:

メールアドレス:

ホームページアドレス:

コメント:

※ブログオーナーが承認したコメントのみ表示されます。
こちらからランキング投票お願いね m^^m
にほんブログ村 スイーツブログ 手作りお菓子(個人)へ

こちらに投票もお忘れなく!
にほんブログ村 料理ブログへ